2014 m. rugpjūčio 29 d., penktadienis

Serialas Svetimšalė/ Outlander


Medicinos sesuo Kler, Antrojo pasaulinio karo metu, atsitiktinai persikelia laiku ir patenka į 1743 metus. Šiam pasaulyje, pilname nuotykių, ji susipažįsta su škotų riteriu Džeimiu. Tarp heroju įsiplieskia aistringa meilė, nežiūrint į tai, kad Kler širdis plėšosi tarp dviejų vyrų - Džeimio ir jos vyro Frenkio, kuris pasiliko kitame laike.
Tai 2014 metų serialas. Visiškai naujas.  Kiekvienos serijos trukmė 1 val. Šis serialas pastatytas pagal žinomą visiems knygų seriją Svetimšalė. Tikėtina, kad kaip ir knygų daug, taip ir sezonų serialo bus daug. 1 sezonas - 16 serijų.
Netikėtai atradau šį serialą, deja, jis dar naujai kuriamas, todėl interneto platybėse įmanoma rasti tik 2 serijas. Galima rasti linkomanija.net, rutracker.org ir kituose.
Nors knyga man visiškai nepatiko, nes per daug vulgari, tačiau serialas, bent tos 2 serijos, tikrai neblogas. Gražūs vaizdai, gražūs aktoriai, siužetas įdomus. Tikiuosi ir toliau taip bus. Tikrai rekomenduoju pažiūrėti, net jei nepatiko knyga, serialas tikėtina sudomins.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą